Leuk dat je nieuwsgierig bent naar Hippe ‘Kees’.
Begonnen in 2014, created with love!
Liefde voor mooie en betaalbare lifestyle items, voor iedereen!

Kees staat namelijk voor iedereen.
Man/Vrouw. Dik/Dun. Jong/Oud. Kees staat niet voor perfectie. Wij willen je inspireren met onze collecties en laten zien dat het anders kan. Fashion & ‘hippe’ lifestyle is voor iedereen en bovenal ook voor iedere portemonnee!

Wat ons uniek maakt? Onafhankelijkheid, eigenwijs en een duidelijke, kwalitatieve en betaalbare lijn in sieraden, accessoires en lifestyle items.
Soms kleurrijk soms niet. Soms uitgesproken soms niet. Soms prints soms niet. Trends? Doen we zeker wel aan mee, maar vooral als we het zelf leuk vinden. Onze snel wisselende nice-to-haves collecties zijn in ieder geval van hoge kwalitatief en scherp geprijsd! Want goed hoeft niet altijd duur te zijn.

Daarnaast creëren we zelf sieraden (de Hippe Kees Original collecties) met een verhaal.  Een verhaal die je zelf kunt vertellen bij het sieraad. Zo ook vaak ons eigen verhaal.
Wat betekent bijv. het Friese pompeblêd voor jou? Of het zeilbootje?
Onze eigen design sieradenlijnen en kaarten leveren we inmiddels ook aan diverse winkels! Kijk eens bij store locator om te kijken welke winkel bij jou in de buurt zit!

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of get ready to shop! <3